Pages

Labels

Ccleaner-program de curatare si optimizare viteza pc

Ccleaner (crap cleaner) este un fel de "matura virtuala",Acesta va scapa de fisierele temporare create de sistem si de multe alte programe gen browsere web,el va scapa si de cake,cookies,istoria internetului,fisiere inutile care nu fac nimic altceva decat sa incetineasca sistemul.Pentru a-l descarca intrati aici.

 Pentru a incepe curatarea deschideti ccleaner si apasati pe "Run cleaner"si asteptati sa analizeze apoi dati din nou "Run cleaner".
Daca aveti windowsul instalat de cativa ani si nu ati mai folosit pana acum programe de genul asta o sa fiti surprinsi cand veti vedea cum ccleaner va va scapa de mai mult de 100 GB,da ati auzit bine,chiar peste 100 GB,bineinteles ca depinde si de cat de mult ati folosit pc-ul in acest timp,eu va spun asta din propria experienta.

Ccleaner mai are si alte optiuni printre care si curatarea erorilor din registrii,eu va sfatuiesc ca atunci cand curatati registrii sa faceti back up (va va intreba ccleaner daca vreti sau nu sa faceti back up atunci cand curatati registrii)

Ccelaner are si un Uninstaller asemanator cu cel din windows dar diferenta este ca se misca mai repede cel din ccleaner.

Un alt tool folositor este "Startup",din el puteti seta ce programe sa porneasca si ce programe sa nu porneasca odata cu windowsul.Daca vreti sa setati ce programe sa porneasca odata cu windowsul din windows intrati in start/run si in casuta nou aparuta scrieti "msconfig",intrati la categoria "Startup" si puteti face aceleasi lucruri pe care le faceti in tool-ul din Ccleaner. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu